Let's start over

Hej allesammans!
 
Nu kör vi igång igen, jag är officiellt tillbaka med bloggandet efter en lång tids paus från bloggvärlden. För ett par månader sedan frågade jag er, via Instagram, om ni tyckte att jag skulle dra igång detta igen eftersom jag saknat det så himla mycket - och responsen jag fick från er var extremt positiv, så stort tack för det först och främst. Jättekul att ni är peppade på detta också!
Några av er kanske följde mig på min förra blogg (välkomna tillbaka isåfall ♡), några kanske kommer från Instagram - jag är oavsett jätteglad över att ni vill följa mig här. Värmer hjärtat massvis. 
 
Till skillnad från min tidigare blogg och mitt tidigare blogglöften, så kan jag med en gång meddela att jag inte lovar en uppdatering varje dag. Jag strävar såklart efter att uppdatera så ofta som jag bara kan, men det kan betyda allt ifrån 1 gång per vecka till 5+ gånger i veckan. We'll see! 
 
Tanken är att ha detta som en digital dagbok, en förlängd arm till min Instagram och helt enkelt bara som ett fantastiskt sätt för mig att få dokumentera, skriva och dela med mig av allt som händer runt omkring mig. Mycket fokus kommer självklart hamna på "fitness" och allt som det kan innebära - men självklart allt annat som livet innehåller. Resor, vänner, vardag och ja - livet rent generellt helt enkelt. 
 
Ska avsluta min lilla rant här, men nu kör vi iallafall igång detta påriktigt igen. Otroligt kul om jag får säga det själv! Hoppas ni också kommer tycka det. 
 
Häng med - nu kör vi! ♡
 
(Bloggdesignen kommer att få en make-over, men det kommer inte störa själva uppdateringen eller så. Men, så att ni vet. Headern är hemsk. Den ska bort, don't worry.) 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback