SUNDAY 170917

Skjorta - Gina Tricot / Jeans - H&M / Skor - Nike 
 
Aldrig en tråkig stund med bruden här ovanför alltså, haha herregud. Dagen började sent för mig iochmed att mina sömnproblem sitter envist där med ska...Så enligt rutin käkade jag frukost framför Gossip Girl (ja, jag ser om alla säsonger - bästa serien jag vet) och avnjöt morgon-noccon. Om morgon räknas när klockan är typ...12.30. Sedan tog jag mitt pick och pack för att dra till Jessica. 
Vi fotade i några timmar och jag kan inte upprepa detta nog mycket men jag är så glad att hon halkade in i mitt liv. Vi har känt varandra i cirka 5 månader och det känns som flera år. Guld när man hittar sånna vänner! 
 
Annars har dagen gått förbannat snabbt som alla andra dagar och imorgon är det äntligen måndag. Väntar på spännande leveranser och brev från läkaren. Var hos henne i torsdags för att söka hjälp en tredje gång (ni som följer mig vet nog att jag haft problem i 1,5 år nu) och ta nya blodprover. Jag har redan sett mina prover och läst av dem, men det är ju tyvärr läkaren som sitter på makten huruvida jag får levaxin nu eller inte. Så, jag vill bara ha måndag. Besked. 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback