FRIDAY 170908

 
Hallåj vänner! 
 
Fredag igen och det är en något trött Moa som checkar in här idag. Får jag göra en vild gissning så kan det bero på det faktum att jag inte stängde mina små blå förrens 04.30 inatt (imorse?). En slappdag var exakt det min kropp behövde och en slappdag är precis det jag haft. Har fotat konstant hela dagen men klart som f*n så blir inte en enda bild bra - ett bevis på att man inte ska hålla på med en massa grejer när man bara behöver sova haha! Så soffläge med min favoritbok skriven av min favoritperson var en av mina bättre idéer idag faktiskt. 
 
Förutom mina utbrott med kameran så såg vi äntligen "livet efter dig", som jag och mamma velat göra sedan filmen kom ut. Trots det har vi aldrig tagit tag i saken och faktiskt sett den haha... Är jag känslokallast i världen eller var den inte särskilt sorglig? Förväntade mig något mycket värre. 
Nu ska vi här hemma njuta av fredagskvällen framför tvn med räkor och vitlöksbröd, min favorit. 
 
 
 
 BRUNCH DELUXE

Godmorgon!
 
Eller ja, morgon och morgon... Blev snarare brunch än frukost för min del idag, men som vi vet "brunch is breakfast without an alarm". Favoritkombinationen fick det bli idag, helt stört gott och för er som inte provat: P R O V A. Bara gör det, you can thank me later. Det är alltså en blanding av kvarg och keso i botten (funkar givetvis med vad som helst, men detta var det jag hade hemma just idag!), toppat med...okej, håll i er: havrefras, Pauluns granola (hasselnöt och dadlar, givna favoriten), min hemgjorda jordgubbs/hallongelé, jordnötssmör, hazelnutcream och en halv hackad Caramel Cashew från Barelles. Sen ringlade jag över lite fibersirap över kalaset! Kan meddela att det gick ner utan problem, haha. 
 
Någon som har några planer för helgen? Berätta! Älskar att höra sånt. Själv ska jag ha lite familjetid idag, framför Fångarna på fortet enligt tradition. Imorgon får vi besök och jag står givetvis för desserten, så det blir en helg i umgängets tecken - helt i min smak! Bästa. Jag tänker Banoffee Pie eller Key Lime Pie, i någon roligare variant...Eller bara en massa choklad. Hm.. Let's see.