COUNTDOWN

Kan vi ta en minut och uppskatta min jacka? Thank you. Och ser nu att mitt finger är svartvitt. Ignorera det, hahaha! 
 
Alltså, vet ni? Jag har försökt komma in på blogg.se sedan mitt senaste inlägg men det har verkligen inte gått. Gissa om jag blev lycklig när jag kom in idag, på mitt 1257 försök. 
 
Gissa vem som drar till värmen om 4 dagar? FYRA! Rhodos, here I come! Tror inte ni förstår hur jäkla skönt och välbehövligt detta ska bli. Har ungefär 0,5 sida kvar på min sista uppsats och två små redovisningar - sedan är jag klar med gymnasiet. Alltså, hör ni?! 
 
Jag hade tänkt ta med mig min vloggkamera (som ligger och dammar för att jag är rädd för att spela in videos, haha) till Rhodos och bara spela in cirka allt jag gör. Skulle ni gilla det? Frågade några av er på Instagram för ett tag sedan och fick en massa bra respons, så jag funderar verkligen på att göra något kul av det. Lite vloggar och sånt! Kanske från studenten och sommaren om ni gillar det också. Allt kul, helt enkelt! Ska nog prova iallafall. Det förlorar man aldrig något på. 
 
Nu ska jag skriva packlista och sedan dra till gymmet för spinning med Jessica. Älskar! 
 
Ha en fin tisdag, hörs imorgon!
 
 
 17.05.23 - frukost & uppgivenhet

Långa dagar kräver stora uppladdningar. Här kommer ett frukosttips också, som aldrig går fel! Havregrynsgröt har varit min stående frukost i flera år, men ändå hittar jag nya variationer och tillagningsätt nästintill dagligen. Fantasin sätter gränser, som det så klyshigt heter. 
 
Här har jag chokladprotein i, frysta bär, en sked jordnötssmör och en banan - oftast har jag hazelnut cream:en på gröten också, men denna gången hamnade den tillsammans med banan på ett havreknäckebröd. Så jäkla gott! Nyttigt är inte tråkigt. 
Idag är jag mest bara...arg? Vaknade upp med en bra känsla i kroppen för dagens händelser som är planerade, men det ändrades i samma sekund som jag gick in på mobilen och läste om det hänt i Manchester. Jag blir så uppgiven. För er som inte vet så sprängdes en bomb på Ariana Grandes konsert igår - 22 döda, 59 skadade i ett misstänkt terrordåd. Förmodligenvar de människor som miste sina liv i de yngre åldrarna/tonåren.. Det är bara rent ut sagt hemskt att man inte ska kunna uppleva sin idol live utan att påminnas om allt de hemska som pågår runt i världen. Usch. Ondskan ska inte vinna, men snart vågar man inte göra något och blir inte heller förvånad över något. 
 
Nä, nu ska jag äta upp min frukost och dra till frisören - ha en fin dag och krama om alla ni gillar! 
 
 
 
 
Ser ni jordnötssmöret? Gaaah. 
 
 A FRIDAY ON THE RAILWAY

Haha, vad jag älskar att umgås med denna bruden alltså. Så likasinnade. 
Vi båda behövde lite nytt materiall, så vi bestämde oss för att åka ut till olika ställen för att fota rejält! Jessica hade haft ögonen på några tågvagnar med klotter på, så planen var att ta bilder där - men vi behövde ta oss över "livsfarlig ström"-stängsel först, that didn't happen.. Haha. Däremot fanns det en annan rostig vagn på ett tågrälls precis bredvid, som faktiskt blev förbaskat bra att använda som location. 
 
Förstår ni lyckan när ens kompis är lika fotogalen som en själv? Som vet hur en bild ska vara uppbyggd och inte bara tar en helt utan tanke bakom. Det är guld. Inget emot er mamma och pappa, men ni ska inte kapa mig på hälften och zoomma in så bara ansiktet syns, haha. Gillar er ändå! ;) 
 
Här är lite smakprover från igår iallafall! Sedan åkte vi hem till mig och redigerade, åt linschips, proteinpudding och bars framför tvn. Världens mysigaste fredag med andra ord.