DESENIO + RABATTKOD

Hej och godmorgon fina ni!
 
Idag har jag ett inlägg till er i samarbete med Desenio. (https://desenio.se)
 
Jag beställde ett gäng tavlor för ett tag sedan och jga älskar dem. Det fanns en massa roliga citat att välja mellan, en massa prints och allt man kan tänka sig i princip. Mina hänger bredvid min säng, vilket gör att jag ser dem när jag vaknar varje morgon. Tips på bra ställe från mig, haha!
 
Koden MOA25 ger er 25% rabatt hos Desenio mellan 20-22 Juni (gäller ej handpicked/ramar).
 
Här är lite länkar som ni kan ta hjälp utav för att komma in på hemsidan och kika runt!
 
https://desenio.se/sv/artiklar/prints-posters/index.html För att komma til prints!
https://desenio.se/sv/artiklar/prints-posters/naturmotiv-tavlor/index.html För naturmotiv. 
 
Finns hur många kategorier som helst, så kolla runt på hemsidan!
 
 
 
 
 Studenten 2k17

I fredags hände det som jag och alla andra i min ålder tänkt och längtat efter sedan en massa år tillbaka - jag tog studenten. Förstår ni hur galet? Det har inte sjunkit in än och det kommer det kanske inte att göra heller på en väldigt lång tid. Jag hade inte taggat själva dagen så mycket alls, utan mer själva "slutet" - men självklart hade jag en rolig dag. Flaket tyckte jag var det absolut roligaste, musik och sånt är min grej, haha.
 
Fick en massa kramar och saker runt halsen av familjen och släkten utanför, så förvånad men glad över allt! Vi firade bara hemma sen, med god mat och filmkväll. Helt i min smak. Kanske tar bilder på det jag fick i present också om ni önskar? Fick en massa fint, bland annat en klocka från Mockberg och smycken från Lily & Rose precis som jag önskade, blev så jäkla glad!
 
Bombar på med lite bilder och låter dem tala istället.
 
 
 
 
 RECAP GREECE

 
Hej hej och ännu mera hej! 
Igår landade planet på Luleås flygplats efter en helt underbar vecka i Rhodos, Grekland. Dagarna innan vi åkte skickades alla skoluppgifter in, så jag drog till Grekland helt klar med skolan - förstår ni den maximala njutningen av att kunna sätta sig på ett plan och veta att nästa gång man landar så är det studentveckan? 
 
Vi bodde på TUI Magic Life Plimiri och alltså jag är mållös. Det var det sjukaste hotellet jag sett och vi alla tre konstaterade att vi aldrig kommer bo på ett hotell som överträffar detta. Så rekommenderar verkligen det stället om ni söker ett bra ställe att bo på. Vi hade All Inclusive vilket var obligatoriskt för stället, men maten var av toppklass (frukostbuffé, lunchbuffé på två olika resturanger, middagsbuffé på två olika resturanger, ett coffee house, x-antal barer osv och en italiensk resturang). 
 
Det fanns olika "zooner" på området, med olika sorters boenden. Vi bodde på Gold Zone, vilket innebar att vi fick en svit med havsutsikt och egen pool - vilket också rekommenderas! Guld värt att inte behöva trängas med andra, utan att få ha en pool för sig själv. 
 
Vill ni ha mer info eller tips om stället, så skicka iväg ett mail, DM eller kommentar så löser jag det. 
 
Kör en bildbomb sålänge, kram på er! 
 
Köpte ett svart fodral till mitt pass, mycket finare än det "vanliga" / Obligatorisk flygplatsselfie
-
Hur många liknande bilder har tagits tros? Haha / Vi trodde att vi skulle få frukost, men vi fick pasta klockan 07.30 på morgonen istället...
-
 
Tyckte det var så himla fint uppifrån, kommer inte ihåg vilket land vi flög över här dock / Framme!
-
 
Bikini från H&M, hur fin? / NOCCO i poolen, klagade ej
-
 
Bild 1: Lite av hur det såg ut på området! Det ni ser är Coffee House, där man fick välja mellan massa olika kaffédrycker, milkshakes, tårtor och bakverk. 
Bild 2: 1/10 av lunchbuffén. 
-
 
Andra kvällen satte vi oss i baren / Selfie hejhej / MÅSTE prova allt som inte finns hemma. 
-
 
Två nyfunna favoriter! Isté och Greklands svar på Magnum. Så jäkla god!