UPDATE

 
Bloggen har fått eka tom i några dagar, men det är för att jag haft fullt upp med att planera en grej som kommer starta om exakt en vecka idag. Jag har inte gått ut med detta än (nej, det är ingen jättegrej utan mer bara någon roligt som jag vill att ni ska veta), men det kommer jag att göra så småningom. Är iallafall riktigt taggad på detta och ni vet när det bara känns rätt i hela hjärtat? Så är fallet just nu. 
 
Annars jobbar jag till stängning nästan varje dag och hinner inte med så mycket annat. Riktigt högt tempo nu, men snart lugnar det ner sig i takt med att tursiterna åker hem. Jobbar på H&M för er som inte vet! Det kanske jag hade glömt att berätta, haha! Har jobb där i ett par veckor till, sedan är läget oklart. Vill gärna jobba kvar där som extra, men detta tempot går inte. 8-10 timmar om dagen 5-6 dagar i veckan ger inte så mycket tid över till varken mig själv, vänner/familj, sociala medier och främst min träning. Så det blir skönt när allt lugnat ner sig lite så att jag kan lugna ner mig lite, bar liksom med mig utmattningen från skolan rakt in i arbetet haha! 
 
Några av er mailat/DM:at/snapchatat mig och undrat hur läget kommer se ut med bloggen och jag tänkte bara meddela att det är tänkt att rulla på med något inlägg varje dag nu. Kommer bli kanoners!! 
 
 
 VEZZO

Helgen i Umeå bjöd på, förutom en massa motivation och träning, MAT. Min fria helg innan dieten drog igång, så vi passade på att gå ut på lite roliga resturanger som vi inte har hemma. Sista kvällen provade vi en resturang bredvid hotellet som hette Vezzo, vilket tydligen är en kedja som finns lite överallt? 
Gillade deras koncept, helt annorlunda från andra resturanger som jag har varit på. Du fick ett kort vid entren, gick till den avdelningen du ville beställa ifrån (Pizza, pasta eller sallad) och blippade kortet som på så sätt sparade din beställning. Sedan blippade du kortet i kassan och betalade. Skitsmidigt och kul med något annat än det "vanliga" beställningssättet. 
 
Pappa tog en calzone som fick silver i Pizza-SM (?!) 2014, jag tog en carbonara och mamma tog en sallad. Så vi fick prova en rätt från varje "avdelning" i princip. Alla var nöjda och maten var så himla god! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vill ha era åsikter!

 
Hej alla ni! Gud vad livet gått i 220 km/h nu senaste tiden, hinner ju inte med allt jag vill på dygnets timmar. Det är jobb från 8-18.30 nästan varje dag (jobbade 11-22.30 förra fredagen, fortfarande inte återställd haha) och sen ska jag träna, laga och äta min mat, hinna se familjen och hinna uppdatera mina sociala medier. Bloggen har därför fått eka tomt, då mitt fokus har varit på Instagram när tiden är över. Fick en fin helg i Umeå nu och känner att jag är påfylld med energi nu!
Rutinerna mer eller mindre igång och jag känner att jag vågar ta upp bloggandet igen och att det faktiskt känns kul och inte som något "måste". 
 
Syftet med inlägget är egentligen att fråga er en sak, nämlingen - vad vill ni absolut läsa om? Vad vill ni absolut inte läsa om? 
 
Jag tänker att jag kommer blanda fitnessrelaterat (då menar jag kost och träning + lite annat som kan tänkas passa), med vardag och sånt som kan hända i livet som resor och annat. Eftersom att jag går på diet nu så kanske det hade varit kul med veckorapportet, som en liten kort sammanfattning på veckan som gått? Jag brukar tycka att det är rätt kul att läsa om när det gäller andra, men berätta gärna vad du själv tycker!