JUST DO IT

 
 
Materiel kärlek är fina grejer. Mina kära Nike's har varit på mina fötter i tre års tid nu och ja, det börjar synas om man uttrycker det så, haha. Liiite slitna! Men vi har haft många fina minnen tillsammans. ;)
Så, säg hej till mina nya älsklingar - Nike Air Force 1 Upstep Premium. En liten mer vågad färg än bara vita (mhm, gråa..mycket vågat val Moa), men visst är dem fina? Ser fram emot att ha dessa på mig i tre år nu också, haha. 
 
Vad tycker ni? Jag tycker att dessa går att klä upp och ner, t.ex till klänning men också till jeans och det vardagliga. 
 SPONTAN RESA

 
 
 
 
Hej loves! Herregud... att jag ska behöva ha en veckas mellanrum mellan mina inlägg är inte ok, haha. Lovade ju er att bli bättre, didn't I? Mhm. Men gissa vad? Sista jobbdagen på H&M är avklarad, done, finito - vilket innebär att jag äntligen kan få lägga ner all tid i världen på mina sociala medier som jag velat så himla länge. Varenda cell i min kropp dansar av glädje. 
 
På tal om det, jag dansar av glädje just nu och har gjort det i några dagar nu. Anledningen till att jag jobbade (ja, främsta anledningen iallafall) var att kunna spara ihop till en resa någon gång under sommaren. Tanken var att åka ner till söder och hitta på något med Hugo och Fredrika, men ingen av oss verkade få ledigt samtidigt så vi gav upp på den idén lite smått. Skittråkigt rent ut sagt. Avstånd suger. MEN - förra veckan pratade jag i telefon med Fredrika och vi slog våra kloka huvuden ihop och insåg att hallå, vi kan ju åka nästa vecka? Sagt och gjort. Så i slutet av förra veckan bokades resan och imorgon lyfter flyget från Luleå ner till Landvetter där vi fyra ska spendera tis-tors tillsammans. Förstår ni hur glad jag är att vi lyckades genomföra en resa trots allt? IIIH! 
 
Nu ska jag äta upp käka upp baren här ovan (favoriten<3) och packa det sista. K R A M ! 
 
   
 NY COACH?

Ni som följer mig på Instagram kanske har sett den lilla händelsen som jag hintade om här i förgående inlägg, men jag inser att jag glömt skriva ut det här, haha! Jag är numera coachad av Jonathan Fogelberg (grundare till JF Athletes och JF Supplements), vilket känns som en dröm som jag får chansen att uppfylla. Han är, enligt mig, en av sveriges absolut bästa coacher både inom tävling och "vanliga" klienter. Så det är en riktig ära att få vara under hans styre.  
Som min tröja så fint säger "The game is on." - för igår var min första dag på denna dieten. Mitt mål är att få iordning på kroppen, minska i fettprocent och försöka öka lite i massa så pass bra som jag kan göra på underskott. Min kropp har svarat dåligt ett tag, som ni kanske vet - men jag hoppas att vändningen är här. Det känns så iallafall och jag tror det mentala avgör mycket. 
 
Tänkte uppdatera er här veckovis, om ni vill? Hur det går, resultat och allt annat som hör till? Glöm inte att jag är mest aktiv på min Instagram @moawernersson.